Η εταιρεία ALU-SYN ε.π.ε δημιουργήθηκε το 1996 για την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων καλύπτοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα μερίδιο της ελληνικής αγοράς.

Ο ιδρυτής Νικόλαος Τσουφλίδης ασχολείται με την επεξεργασία κουφωμάτων και συναφών ειδών από το 1978 και έχει προσφέρει πάνω στην κατασκευή τα μέγιστα από το δικό του μετερίζι, πλέον θεωρείται και βρίσκεται στην λίστα των top δημιουργών – κατασκευαστών κουφωμάτων πανελληνίως δίνοντας ακόμα και τις ιδέες του σε προμηθευτές για την καλύτερη επίδοση και άρτια τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει το κούφωμα στον αγοραστή.

Το 2008 η εταιρεία ALU-SYN ε.π.ε έκανε το μεγάλο βήμα δημιουργώντας τις δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1100 m2 με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εγχώριας και ξένης αγοράς. Μέχρι σήμερα συνεχίζει να εξοπλίζεται σε ό,τι προστάζει η σύγχρονη τεχνολογία. Το 2012 τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβαν οι τρεις υιοί του Νικολάου Τσουφλίδη και πρόσθεσαν στον μεγάλο κατάλογο των προϊόντων της και τα κουφώματα αλουμινίου τα οποία κατασκευάζει σε υπεράριθμα σχεδία με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα και αισθητική που συνοδεύει την εταιρεία σε κάθε της κατασκευή.

Η γκάμα των προϊόντων μεγάλωσε με θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες, με πατώματα laminate και κάγκελα inox ώστε να προσφέρουμε στον πελάτη μια πλήρης εξυπηρέτηση καλύπτοντας το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγκαίων για το σπίτι. Πλέον η μεγάλη ποικιλία που μπορεί να παρέχει η εταιρεία ALU-SYN ε.π.ε, η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές την έχουν εδραιώσει στις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου.