Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η λεία επιφάνεια συνοδεύεται από την μεγάλη διάρκεια ζωής και το μηδενικό κόστος συντήρησης. Γιατί το Inox Κάγκελο αντέχει στον χρόνο, χωρίς να ξεφλουδίζει ή να ξεθωριάζει , δεν περιορίζεται σε τυποποιημένες διαστάσεις , προσφέρει λύσεις για διάφορες σχεδιαστικές εφαρμογές και βρίσκει εφαρμογή σε μπαλκόνια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

Μια ευχάριστη εξέλιξη για τα inox κάγκελα είναι η συνεργασία τους με τα κρύσταλλα. Τα γυάλινα κάγκελα, (inox ορθοστάτης και κουπαστή με γυάλινο γέμισμα του κάμπου του κάγκελου), κερδίζουν την αγάπη και τις προτιμήσεις των πελατών. Τα κρυστάλλινα κάγκελα είναι η μινιμαλιστική λύση των inox κάγκελων. Εξ άλλου τα κάγκελα με γυαλί σκαλών και οριζοντίων κιγκλιδωμάτων, με μόνον αγκυρώσεις δαπέδου, χωρίς ορθοστάτες, και πολλές φορές χωρίς καν κουπαστές, κερδίζουν συνεχώς τις προτιμήσεις των ιδιωτών.

Είναι γεγονός ότι τα παραδοσιακά μεταλλικά κάγκελα παρουσιάζουν με το πέρασμα του χρόνου προβλήματα οξείδωσης, έτσι απαιτούν περισσότερη φροντίδα και συντήρηση. Έτσι, τα τελευταία χρόνια πληθαίνει η χρήση των ανοξείδωτων καγκέλων, ιδίως όταν πρόκειται για εκτεθειμένους στις καιρικές συνθήκες χώρους. Τα ανοξείδωτα κάγκελα συναντώνται ολοένα και περισσότερο σε μπαλκόνια, περιφράξεις, σκάλες, πισίνες αλλά και κάθε είδους δομικές ή διακοσμητικές κατασκευές.