Η ALU-SYN πρωτοπορεί στα laminate δάπεδα και εξασφαλίζει για τους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν σε:

  • Οικιακό και επαγγελματικό χώρο
  • Εσωτερικό και εξωτερικό χώρο

Η στενή της συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού και η πολυετής πείρα της την έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κοινού.

Τα laminate, ύστερα από μια διεξοδική μελέτη του χώρου σας, τοποθετούνται γρήγορα σε σχέση με το κλασικό ξύλο και καλύπτουν κάθε αισθητική απαίτηση.

Δείτε τις επιλογές που έχετε μέσα από το site μας και αποφασίστε για την διαμόρφωση του χώρου σας, χωρίς το δάπεδο να χρειάζεται συντήρηση και διατηρώντας μεγάλη ανθεκτικότητα σε τριβές, χημικές ουσίες και λεκέδες.

Ξύλινα δάπεδα μασίφ

Ετοιμα ξύλινα οικολόγικά δάπεδα που χαρίζουν ζεστασιά και αιισθητική, εισάγονται απο την Γερμανία και κατασκευάζονται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες όπως υγρασία, θερμοκρασία, και καθαρότητα περιβάλοντος. Τοποθετούνται κολλητά η καρφωτά, χωρίς καμμία επιπλέον επεξεργασία, προκαλώντας ρίσκο στο τελικό αισθητικο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Διατίθενται σε μεγέθη 1,75 μετ, μήκος, 12 εκ. φάρδος, και 21χιλ. πάχος, σε ποκιλίες ξύλων, όπως, Δρύς, Σφένδαμος, Κερασιά, Ιρόκο, Καρυδιά, Jatoba, Merbau, κ.α.

Ξύλινα δάπεδα ημιμασίφ προβερνικωμένα

Ξύλινο δάπεδο, λειτουργικό η διακοσμητικό, συνώνυμο της άνεσης και της οικογενειακής ζεστασιάς, μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, σε καινούργιες κατασκευές και σε ανακαινίσεις, επάνω σε μπετόν με καδρόνια, σε τσιμεντοκονία, μαρμαρα, πλακάκια, κολλητό,η πλωτό. Η προβερνικωμένη επιφάνειά του είναι μία τέλεια συμφωνία αντοχής και κομψότητας.. Η συνεχής αναζήτηση μας για αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές λύσεις έχει να προτείνει, δάπεδα μασίφ παλαιωμένα σε μεγάλα μεγέθη σανίδων, deck teak & Ιρόκο, κατάλληλο για χώρους πισίνας, βεράντες, κ.α., εξωτικά ξύλα για living rooms, αλλά και κλασσικά δρύινα, σφενδάμια , για υπνοδωμάτια Τα ημιμασιφ δάπεδα μας δίνουν την δυνατότητα να αποφύγουμε το ακριβό κοστολόγιο των μασίφ, αλλά ταυτόχρονα να έχουμε ένα μοντέρνο δάπεδο με ειδικές επεξεργασίες στην επιφάνειά του, όπως Decape βουρτσισμένο, παλαιωμένο.Ταυτόχρονα είναι φιλικό στο περιβάλλον, διότι για την κατασκευή του απαιτείται λιγότερη ξυλεία δάσους, 4mm για την τελική επιφάνεια, και τα υπόλοιπα 10mm, αποτελούνται από λευκή ξυλεία καλλιέργειας, κολλημένη σταυρωτά για απόλυτη σταθερότητα ακόμα και σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία. Είναι όμως και φιλικά στον άνθρωπο επειδή περιέχει λιγότερες χημικές ουσίες, αποδίδοντας μηδενικές επιβλαβείς αναθυμιάσεις σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της Ε.Ο.Κ.