Τα επικαθήμενα κουτιά ρολών κατασκευάζονται με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον διατίθενται με φυλλαράκι pvc ,αλουμινίου πολυορεθανης ή διελασης αλουμινίου και την δυνατότητα επιπρόσθετης μόνωσης για απολυτη εξοικονόμηση ενέργειας.

Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα κανάλια με υποδομή για σίτα ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Με τα επικαθημενα ρολά ασφαλείας προστατεύετε τον χώρο σας από αδιάκριτα βλέμματα σε περίπτωση βανδαλισμού. Παράλληλα λύνεται τα προβλήματα χώρου σε μικρά μπαλκόνια ή εξωτερικά εμπόδια .

Επίσης η ευρεία επιλογής χρωμάτων τόσο σε κλασικά χρώματα ξύλου, minimal ενόςχρώματος ή extreme μεταλλικής επιφάνειας δίνει στον πελάτη την δυνατότητα επιλογής.

Τα ρολά διατίθενται επίσης με ηλεκτρικό μηχανισμό και μια μεγάλη γκάμα από συστήματα αυτοματισμών .

Η εταιρεία διαθετει και εξωτερικά ρολά που τοποθετούνται έξω από το κούφωμα και είναι κατάλληλα όταν το υψος του ανοίγματος που έχουμε είναι μικρο. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε περιπτώσεις αντικατάστασης κουφωμάτων γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις το συνολικό μας ύψος δεν ξεπερνάει τα 220cm (ιδίως όταν υπάρχει ξύλινο παντζούρι ή παλιό συρόμενο παντζούρι). Έτσι οδηγούμαστε στην λύση του εξωτερικού ρολού για να κερδίσουμε περισσότερο ύψος.